Ουκρανία: Η Πρόεδρος φον ντερ Λάιεν και οι Επίτροποι σε συνεχείς επαφές με τους εταίρους που επηρεάζονται από τη ρωσική εισβολή
4 Μαρτίου, 2022
Συνέντευξη Τύπου με θέμα: «Χρυσά διαβατήρια και χρυσές βίζες » αύριο Τετάρτη 09 Μαρτίου στις 10:30 (ώρα Ελλάδας)
9 Μαρτίου, 2022

Δημοσιογραφικό Webinar για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: ” Ισότητα των φύλων: Τα επόμενα βήματα στο νομοθετικό έργο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου”

Τη Δευτέρα 7 Μαρτίου, 17:15 – 19:15 (ώρα Ελλάδας) η Υπηρεσία Τύπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο για δημοσιογράφους με θέμα “Ισότητα των φύλων: Τα επόμενα βήματα στο νομοθετικό έργο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου”.

Οι συμμετέχουσες στο πάνελ θα εξηγήσουν “Γιατί χρειάζεται ένας φιλόδοξος νόμος για τη διαφάνεια των αμοιβών στην Ευρώπη”. Μεταξύ των ομιλητών, οι ευρωβουλευτές και εισηγήτριες του Κοινοβουλίου για την Οδηγία για την ίση αμοιβή για ίση εργασία μεταξύ ανδρών και γυναικών, Samira RAFAELA (Renew, Ολλανδία) και Kira Marie PETER-HANSEN (Πράσινοι, Δανία).

 

Στην έναρξη, θα παρουσιάσει τις προτεραιότητες της επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων (FEMM) ο πρόεδρος Robert Biedroń (Σοσιαλιστές, Πολωνία), ενώ η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Roberta Metsola θα απευθύνει χαιρετισμό κατά τη λήξη του σεμιναρίου.

Τo webinar θα πραγματοποιηθεί με διερμηνεία στα αγγλικά και τα γαλλικά.

Για τη συμμετοχή σας απαιτείται απάντηση στο παρόν email με το ονοματεπώνυμό σας και το μέσο ενημέρωσης που εκπροσωπείτε μέχρι την Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 11:00Στη συνέχεια θα σας σταλούν σχετικός σύνδεσμος και κωδικοί σύνδεσης.

Πηγή: Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα