Δελτίο Τύπου – Ρωσία: o Ύπατος Εκπρόσωπος/Αντιπρόεδρος Τζουζέπ Μπορέλ ταξιδεύει στη Μόσχα
5 Φεβρουαρίου, 2021
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ – ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΕΚ, 08-11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021
8 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ WEBINAR: “ΕΜΒΟΛΙΑ – ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ”, ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 10.45 – 11.45 (ΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)

Τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στις 10.45 – 11.45 (ώρες Ελλάδος), η Διεύθυνση Μέσων Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο για δημοσιογράφους με τίτλο «Vaccines – A united response to beat the virus».

Στη συζήτηση, που θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά, θα συμμετάσχουν ο ευρωβουλευτής και πρόεδρος της επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων Pascal Canfin (Renew Europe, Γαλλία), ο ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος της επιτροπής Bas Eickhoud (Πράσινοι/ΕΕΣ, Κάτω Χώρες) και οι ευρωβουλευτές και μέλη της επιτροπής Peter Liese (ΕΛΚ, Γερμανία) και Jytte Guteland (Σ&Δ, Σουηδία).

Για τη συμμετοχή σας απαιτείται απάντηση στο παρόν email με το ονοματεπώνυμό σας και το μέσο ενημέρωσης που εκπροσωπείτε έως αύριο Παρασκευή 05/02 στις 15.00. Στη συνέχεια θα σας αποσταλεί ο σχετικός σύνδεσμος και οι κωδικοί σύνδεσης.

 

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας